Wat is een Bakru

Een bakru is een wezen, meestal een slecht entiteit. Volgens de kenners heeft het een groot hoofd en klein lichaam. Het heeft een groot hoofd en bestaat voor de helft uit hout en voor de helft uit vlees.

Er wordt een onderscheidt gemaakt tussen de 

  • wilde bakru 
  • werkende bakru

De wilde maakt buurten onveilig. De werkende staat onder invloed  van succesvolle mensen die bazen zijn over de bakrus . Die invloed heeft een gunstig effect  op het succes van de bazen, doordat deze een soort onzichtbare aantrekkingskracht uitoefenen op de klanten. 

Een Bakru winti is een soort van een bos winti, die diensten verricht voor hogere winti’s of zelfs mensen. Hij kan ook de gedaante van een kind aannemen en is te herkennen aan typische kenmerken zoals een groot hoofd en grote ronde rode ogen.

Hoe verwijder ik een Bakru uit mijn leven

Om een bakru uit uw leven te verwijderen moet eerst een lukuman voor u kijken of u werkelijk een hebt of het iets anders is. Als u een heeft dan moet hij ook kijken of het nou een negatieve is of een positieve . Vervolgens zal de lukuman volgens zijn traditionele manier, door middel verschillende soorten wasi’s met verschillende soorten culturele artikelen, u helpen deze entiteit te verwijderen uit uw leven. Hoe en wat precies u nodig gaat hebben ( en of u het nodig hebt) zal de lukuman u dus vertellen.

 

Mocht u Culturele Benodigheden nodig hebben, klik dan hier 

Surinaamse Culturele Benodigdheden

Surinaamse Culturele Benodigdheden