Vaderdag

Vaderdag , een speciale dank dag voor alle vaders. Vaderdag wordt gevierd in de maand Juni en wel op de derde zondag van die maand. Dit jaar, 2021, is het Vaderdag op 20 juni. 

vaderdag

Op vaderdag geven we speciale aandacht en dank aan alle vader figuren. Je eigen vader, stiefvader, pleegvader,schoonvader, opa, oom, peet vader, noem maar op. Iedereen die jij ziet als vaderfiguur kan je op deze speciale dag extra in de bloemetjes zetten. 

Nog geen idee over wat te geven aan uw vader(figuur) op deze speciale dag?

Hieronder krijgt u enkele suggesties

 

We beginnen met lekker eten. 

Lekkere chips,normaal of borrel. Heerlijke Surinaamse rum. Gestoofde fruit en of zuurgoed mix. Oh en wat dacht u ervan om een heerlijke Pom gerecht te maken met Surinaamse Pomtayer? Bekijk maar gerust ons assortiment aan snacks en drank, hier.

 

Wat dacht u van Surinaamse Kleding en Sieraden?

Een schouderdoek of een pangi doek. Klinkt toch prachtig allemaal.

 

Souveniers als Cadeau?

Allerlei houtsnijwerk , geweven producten, sleutel hangers, sleutel houders, muur kunstwerken, pennen houders. Bijvoorbeeld onze houten set met shotglas. Dat alles hebben wij ook.

 

In onze webwinkel kunt u van alles vinden wat aan Suriname doet denken. Ook de Surinaamse Monopoly is prima als vaderdag geschenk. Daarmee kun je lekker gezamenlijk een leuke tijd hebben, vooral in deze huidige Covid situatie.

 

Namens team Totuitsu.com wensen we alle vaders en vader figuren een fijne en veilige Vaderdag 2021 toe.

 

VERRAS UW VADER OF VADER FIGUUR IN SURINAME. Dat kan via deze link